Reflekta-first try

Efter dina behov skräddarsyr vi i dialog med dig ett upplägg som möter dina behov. Det kan till exempel röra sig om inventering och analys, kompetensutveckling och ledarskapsstöd, processtöd för styrgruppen eller handledning till projektledaren, facilitering av möten och workshops, eller facilitering av förändringsprocesser i större sammanhang som till exempel i samband med EU-finansiering som kräver flerpartssamverkan. Reflekta erbjuder också akademisk följeforskning.

Ok, nu är jag lite lost. Nu har jag väl lagt in left och right i mallen, men så ska det väl inte vara på förstasidan? Det är ju undersidorna som ska ha left och right. Annars kan man ju inte ha bilder övre hela. Jag kan alltså inte använda denna mall till förstasidan väl? Alltså måste jag göra en firstpage-mall och ett left-middle-right-block. Så får det väl bli.

Mallen först. Blocket sedan. En mycket speciell variant vore att göra en specialmall som läser in från flera sidor, inte med loop, utan bestämda sidor. Nja. Kul idé men vinner nog inget på det. Eller kanske jo! För hur ska jag annars göra detta snyggt? Jag kan inte använda lazyblock för att göra left middle right men jag kanske kan använda custom html block? Som gör start och sluttaggar? Borde funka. Men funkar inte klockrent med secondary title, men det kan jag kanske fixa.

En sektion fyller hela bredden på mobilen när man håller den portrait. I och för sig blir det bra, men det måste ske kontrollerat. Den innehöll lång text utan mellanslag.

powerbank

Ny sektion. Detta funkar ju men det är svårt att se section start och section end. Hade det varit bättre med short code? Yes I. Eller lazy block som lixom är statiskt. Why not? XXXX Funkar inte så länge lazy blocks lägger på en wrapper men det ska man kunna stänga av med add_filter( ’lazyblock/my_block_slug/frontend_allow_wrapper’, ’__return_false’ ); Oj, denna kolumn blir bred eftersom här finns en lång kodrad som inte har några breaks.

Jag kan även använda lazy blocks inner block. Det funkar men får nog sova på saken vad som är bäst.

left header

Left text

Right header

Right text

dummy-innehåll

Ånkidånki

dummmmmummm